Gastenboek

[comment-guestbook]

42 berichten op het “GastenboekAdd yours →

Comments are closed. You can not add new comments.

 1. Zondag 2 april organiseerde Meriko Vocaal een lunchconcert met als thema:
  Brabant ontmoet Limburg, gezelligheid met een grote G.
  Mede door de medewerking van Herman, Inge, Nieke, Anny, Roy, Henk en Hay, werd het een onvergetelijke middag.
  Voor de gasten die genoten van de voortreffelijke lunch en ook voor ons gastkoor BSUR uit Breda.

  Dank voor jullie spontane medewerking!!!!

 2. Een hele gezellige avond gehad met een grote groep dames uit Evertsoord. Ondanks de grootte van de groep hadden de heren het prima onder controle en zijn er heerlijke gerechten op tafel gekomen. Dit alles in een ongedwongen sfeer. Complimenten!

 3. Gisteravond genoten met een club van maar liefst 22 dames uit Evertsoord van heerlijke Italiaanse gerechten onder begeleiding van Herman en Hay van Rengs. Het was erg lekker én gezellig! Voor herhaling vatbaar en we zeggen het voort!

  1. Super gezellige avond.
   Heel lekker gekookt en gegeten.

   Herman en Hay bedankt!!!

 4. Beste Hay en Jac,

  Ik wil jullie graag bedanken voor de leuke kookworkshop afgelopen zaterdag. Fantastisch om te zien hoeveel passie jullie hebben voor het koken en ook jullie enthousiasme. We hebben erg genoten van de overheerlijke gerechten en de leuke ambiance.
  Ik wil jullie ook bedanken voor het toesturen van de recepten en de foto’s. Nu kunnen we thuis aan de slag voor het kerstdiner!

  Groet,
  Michelle Jacobs

 5. Op 1 juli 2016 heb ik samen met mijn echtgenoot Ger, (oud) Rabobank collega’s en enkele familieleden een geweldig 25-jarig jublieumfeest gehad bij de Koakereej.

  Ik hoefde niets zelf te regelen voor het feest. Hay regelde alles! Zo had hij een geweldige kok geregeld (Herman uit Reuver) die een heerlijk menu voor ons had samen gesteld. Met een team van 9 collega’s hebben we deze heerlijke gerechten zelf bereid onder begeleiding van Herman, Jac en Hay.

  Herman, Jac en Hay hartelijk bedankt voor jullie enthousiasme. Mede dankzij jullie is het feest precies zo geworden als ik het mij had voorgesteld. Het feest was in 1 woord geweldig!

  Ger heeft leuke foto’s gemaakt van het feest en detail foto’s van het eten. Een groot aantal foto’s heb ik doorgestuurd. Veel plezier ermee!

  Liefs,
  Jolanda Versteegen-Kuijpers

 6. kick-off gehad van ons nieuwe team bij de Koakereej.
  Super geslaagde avond met heerlijk eten in een gezellige ambiance.
  jullie zien ons zeker nog eens terug!

 7. Afgelopen weken zijn onder de club i.o.
  “CC DE KOAKEREEJ”
  4 kookclubs gestart waaronder ook een damesgroep. Elke club telt 8 leden die allemaal erg verrast en super gemotiveerd zijn over hun deelname. Momenteel bestaat er een reservelijst van mensen die mee willen gaan koken. Op het moment dat er 8 personen interesse tonen voor deelname, start ook deze groep.
  Deze week volgt voor alle groepen de tweede uitdaging met een heerlijk 4-gangen menu van de maand maart.

 8. Gisteren met 16 vriendinnen voor de tweede keer een erg gezellige avond gehad! De sfeer en aankleding is super! Top!

 9. Gisteren met 17 vrienden een kookavond gehad bij de koakereej. De locatie is super, alles wat je nodig hebt qua apperatuur is er. En de locatie is leuk, mooi en sfeervol aangekleed. Kortom een super gelegenheid.

 10. Wauw wat hebben wij een geweldige avond gehad bij de Koakereej.
  Als onderdeel van het vriendinnen arrangement op de Wertermerhoeve (B&B), hebben wij afgelopen zaterdag hier mogen koken en eten.
  De chefs hebben ons voortreffelijk geholpen met het bereiden van ons 4 gangen diner. De uitleg, de recepten, de sfeer alles was super.
  Uiteindelijk nog een heerlijke mexicaanse koffie met beide chefs gedronken. Bedankt voor alle goede zorgen…We hebben genoten. Lieve groet uit Woerden